Då var vi igång igen. Hoppas ni alla fått en bra start på 2018. Vi hoppas att ni medlemmar i början på februari fick vårt medlemsutskick med posten. Ni kan även läsa det här genom att klicka på följande länk: Medlemsutskick våren 2018.

Årsmöte
Nästa vecka, onsdagen den 14 mars kl 18-20, är det dags för vårt årsmöte. Vi kommer denna gång vara i Ale Kulturrum, Sal 105, på Vitklövergatan 1 i Nödinge. På grund av rådande omständigheter, att vi inte har en fast lokal ännu, blir det endast årsmötesförhandlingar. Vi bjuder på enklare förtäring.

Vi vill även passa på att informera om följande:

Gökotta 10 maj
Vi kommer att ha vår uppskattade Gökotta torsdagen den 10 maj kl 09.00-12.00 i Skepplanda Hembygdsgård, med musikunderhållning, lotteri och gök. Vi hoppas och skulle bli väldigt glada om du kan närvara.

Höjning av färdtjänsttaxorna
Taxorna höjdes i samband med att Västtrafik höjde sina taxor för kollektivtrafiken den 7/1-18. Det innebär att t ex en resa i Ale kommun har höjts från 49kr till 51kr per enkelresa. För övriga taxor, kontakta färdtjänsthandläggaren på Ale Kommun eller Västtrafiks beställningscentral.

Varmbad i Skepplanda simhall
En medlemsförmån som du som medlem har, är möjlighet att bada varmbad mellan kl 11.30 till 13.00 på torsdagar i Skepplanda Simhall. Denna tid delar vi med Reumatikerföreningen i Ale. De arrangerar vattengympa mellan 11.45-12.45 som du gärna får vara med på till ett förmånligt pris (informationsblad om detta gick med i medlemsutskicket, saknar du denna, kontakta styrelsen). Den som ansvarar för vattengympan heter Marta Olsson. Vill du istället sträcksimma så går även det bra. Se bara till att meddela den som leder vattengympan att du vill sträcksimma, så håller de en långbana fri. Simhallen är tillgänglighetsanpassad och har tillgång till diverse hjälpmedel så som lift för att ta sig i och ur vattnet och dusch/transportrullstol.

Lokalfrågan
Vi har fortfarande inte fått klarhet om ersättningslokal som vi kan vara i istället för Aktivitetshuset.

Hoppas att vi ses på någon av våra aktiviteter.
/Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email

Text: ale

Kommentarer är avstängda.