Då var vi igång igen. Hoppas ni alla fått en bra start på 2019. Vi hoppas att ni medlemmar i början på februari fick vårt medlemsutskick med posten. Ni kan även läsa det här genom att klicka på följande länk: Medlemsutskick våren 2019.

Årsmöte
Idag, onsdagen den 13 mars kl 18-20, är det dags för vårt årsmöte. Vi kommer denna vara på Ale Seniorcentrum, Garverivägen 3 i Älvängen, våning 4, lokal Knutpunkten.
I år tänker vi oss årsmötesförhandlingar samt att vi bjuder in er medlemmar till en diskussion om vad ni vill att vi skall driva för frågor eller ha för aktiviteter i framtiden. Vi bjuder på enklare förtäring.

Vi vill även passa på att informera om följande:

Gökotta 30 maj
Vi kommer att ha vår uppskattade Gökotta torsdagen den 30 maj kl 09.00-12.00 i Skepplanda Hembygdsgård, med underhållning, lotteri och gök. Vi hoppas och skulle bli väldigt glada om du kan närvara.

Höjning av färdtjänsttaxorna
Taxorna höjdes i samband med att Västtrafik höjde sina taxor för kollektivtrafiken den 6/1-19. Det innebär att t ex en resa i Ale kommun har höjts från 51kr till 52kr per enkelresa. För övriga taxor, kontakta färdtjänsthandläggaren på Ale Kommun eller Västtrafiks beställningscentral.

Leva & Fungera mässan 26-28 mars
Besök gärna denna mässa på Svenska mässan i Göteborg för att få tips, idéer och inspiration, gällande olika lösningar för funktionshindrade. För mer info kolla på: https://levafungera.se eller kolla efter annons i dagstidningarna.

Sjukresor

Vi kan även informera att det nu endast går att boka sjukresor, via Västtrafik, vardagar mellan kl 8-17 och resan skall vara bokad senast dagen före besöket. Dock kan återresan bokas samma dag. Akuta resor går fortfarande att boka dygnet runt.

Hoppas att vi ses på någon av våra aktiviteter.
/Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email

Text: ale

Kommentarer är avstängda.