Äntligen får jag ha byxor på mig!

Oj, oj, oj – ett så här positivt poddavsnitt har Karro & Janna aldrig gjort tidigare! De kritiska frågor de förberett kom på skam i samtalet med Gina Tricot’s marknadschef Karin Westas Nordlander.

Marknadschefen visade sig vara en både insiktsfull och klok person som, till sin egen förvåning, inte tidigare insett vilken stor målgrupp som utgörs av personer som behöver jeans som funkar även när de sitter.

Gläds åt nyheten att jeansen kommer att bli en del av det övriga sortimentet och håll tummarna för att fler modeföretag förstår att personer med nedsatt funktionsförmåga är en väldigt bred målgrupp.

Karro & Janna hälsar för övrigt att nästa avsnitt blir både svart, mörkt och svårt…

Här hittar du det nya avsnittet: https://soundcloud.com/user-152045771/antligen-far-jag-ha-byxor-pa-mig

Om podden ”Hur tänkte ni nu?”

Det ingen brukar prata om när det handlar om funktionsnedsättningar, just det lyfter Karolina och Janna fram i sin podd. Med humor och allvar ifrågasätter de funktionshinderrörelsen, sig själva, samhället och – ja, det mesta.

Karolina Celinska gillar att titta på fantasyserier, hejar på Hammarby och reser gärna låååångt bort. Till vardags är hon rättighetspolitisk samordnare på DHR.

Janna Olzon är en åldersneurotisk cyklist med kolonistuga, men också kommunikatör på DHR.

Vill du intervjua Janna eller Karolina angående podden? Vg kontakta dem på 070 – 384 80 31 (Janna) eller 076 – 837 80 34 (Karolina).

Relaterade nyheter

Se alla nyheter

Semester!

Telefontiden på Medlemsservice kommer att vara stängd från och med den 5...

Läs mer

Du är så jobbig!

Är det ett val att vara jobbig? Eller är det i betraktarens...

Läs mer

DHR önskar alla en fin midsommarhelg

Pandemins pris känns ända in i själen på de flesta av oss....

Läs mer