Bilder från DHRs seminariedagar


Bilden föreställer Lars-Göran Wadén som står på en scen och föreläser om tillgänglighet och diskriminering. Bakom honom syns två stora skärmar varav en visar UNICEFs logga och den andra ett twitterflöde med hashtaggen #DHR90


På bilden syns Lars "Lövis" Löfström, äventyrare, lärare, globetrotter, som föreläste om sin strapatsfyllda färd mellan Casablanca och Stockholm. En resa han genomförde i rullstol. I bakgrunden syns vita, blå och orangefärgade ballonger. Utanför fönstret syns Sergels torg i Stockholm.


Susanne Berg föreläste om Crip Theory. På bilden Susanne Berg på en scen framför en filmduk. I bakgrunden hänger en vepa med DHRs logga.

På minglet under vår andra seminariedag hade vi bjudit in clowner för att uppträda. Efter uppträdandet kunde man pröva på litet konster och fakirtrick. På bilden ser man en av clownerna, Kalle, som visar Ritva Korva Thuresson, DHRs förbundsstyrelse, och Ingela Larsson, Stockholm, hur man fäster klädnypor i kinderna. I bakgrunden ser man deltagare sitta och prata med varandra under en stor backdrop med DHRs logga.


SHT ordnade en het debatt om studentbostäder. På bilden ser man tre personer på en scen. Till vänster Karolina Celinska, ombudsman på DHR, i mitten Anders Josephsson, politisk sakkunnig hos bostadsminister Stefan Attefall och Ingrid Hernsell, arkitekt på Boverket. I bakgrunden hänger en vepa med DHRs logga.

Du kan se hela debatten på SHTs webbplats.

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev