Dags för medlemskampanj!

DHR har under 2018 fått fler nya medlemmar än på många år, vilket är riktigt kul. För första gången på länge finns det en chans att förbundet vid årets slut inte har ett minskat medlemsantal. För att det ska hända behöver vi värva runt 500 medlemmar innan årets slut. Av den anledningen gör vi nu en extra kraftsamling de 3 sista månaderna när det gäller medlemsvärvningen.

För att göra det extra attraktivt att bli medlem i DHR just nu erbjuds resten av 2018 och hela 2019 för endast 150 kr för ett enskilt medlemskap.

Medlemsförmåner
Förbundet har också en rad medlemsförmåner som nya medlemmar kan använda direkt.  Om du värvar någon under 32 år till DHR kan de även bli medlemmar i Unga Rörelsehindrade. Då blir medlemskapet i DHR kostnadsfritt.

För dig som värvar
Följande förmåner gäller dig som värvar:

– För varje ny medlem som värvas får du en Sverigelott (värde 25 kr)

– Värvar du 3 stycken medlemmar på ett kalenderår blir din medlemsavgift 0 kronor kommande år (Värde mellan 100 – 410 kronor)

– Fina priser till de som värvar flest nya medlemmar mellan 1 oktober och 31 december 2018

– Din avdelning får 100 kronor första året och ditt distrikt 50 kronor av första medlemsavgiften. Det betyder att allt går tillbaka till den lokala verksamheten.

Betala med Swish 
Det ska vara lätt att bli medlem i DHR. Därför är det nu möjligt att betala första medlemsavgiften på 150 kronor med Swish. Skicka texten ”Medlem + Personnummer”. Är det så att du värvar skriv även ditt eget personnummer till nummer 123 442 30 91. För de som värvas med Swish behövs ingen medlemstalong skickas in.

Alternativt kan du också scanna QR-koden och skriva ditt personummer som medddelande efter ordet “Medlem”.

QR-kod för Swish 150 kr

 

 

 

 


Medlemsanmälan 

Lättast är annars att anmäla nya medlemmar här på hemsidan.

Självklart kan du också fyll i en medlemstalong och skicka in till förbundskansliet.

Beställ medlemsvärvningsmaterial 
Medföljande material är för att starta medlemsvärvningen och avdelningen kan beställa mer från förbundskansliet genom att maila [email protected]

Följ kampanjen 
Följ hur kampanjen går längst ner på vår kampanjsida. Både genom en stapel hur vi närmar oss målet med 500 nya medlemmar och olika topplistor. Topplistorna kommer vara indelade i en Sverigelista och en storstadsserie med Göteborg, Malmö och Stockholm. Senare i kampanjen kommer en topplista med de som har värvat flesta.

Lycka till med värvningen!

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev