DHRs ursäkt till Jonas Gardell

DHR ber dig Jonas Gardell om ursäkt för att du fått ta del av dubbla budskap från oss. Du har fått intrycket att DHR som organisation ställer sig bakom ett event som innebär en särlösning. Ett event där 100 platser ställs till förfogande för rullstolsanvändare – det gör vi inte. Vi vill inte ha särlösningar. Vi vill kunna gå på teater, bio och andra kulturaktiviteter på dagar vi själva väljer tillsammans med våra vänner och familjer. Vi vill sitta tillsammans med dem och dela en härlig kulturupplevelse.

Så om detta hade gällt att utöka platserna för personer som använder rullstol i varje föreställning med låt säga det dubbla, eller tredubbla jämfört med dagens fem platser – då hade vi ställt oss bakom idéen. Om de här platserna dessutom finns utspridda i lokalen så vi kan sitta tillsammans med vårt sällskap – då hade vi hissat initiativet!

Nu kan vi bara beklaga och be dig om ursäkt för vår interna kommunikationsmiss som fick dig att tro att vi var för de ”100-platsernas idé”. Men – Jonas – du är välkommen att diskutera en annan lösning med oss – vi finns här och möter dig gärna för ett samtal.

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev