Första numret av Funktionshinderpolitik finns ute nu!

I slutet av 2014 kom sista numret av DHRs tidning SHT ut. Nu kommer istället tidskriften Funktionshinderpolitik, som tar vid där SHT slutade.

Funktionshinderpolitik beskrivs som en ”ny modern tidskrift som skildrar utvecklingen mot ett tillgängligt och inkluderande samhälle, diskuterar utmaningarna och inspirerar till nya lösningar”. Även i framtiden kommer tidskriften innehålla information från DHRs förbundskansli. Som medlem i DHR får du hem Funktionshinderpolitik i brevlådan. Om du inte redan är medlem kan du anmäla dig här. Om du vill prenumerera på Funktionshinderpolitik kan du anmäla dig här.

– Med Funktionshinderpolitik vill vi bidra med nya och intressanta perspektiv till debatten om rättigheter, tillgänglighet och delaktighet, säger Albert Martinsson, Funktionshinderpolitiks chefredaktör och ansvarig utgivare. Vi skildrar idéerna, granskar problemen och möter människorna som vill förändra.

Besök Funktionshinderpolitiks webbplats här. Funktionshinderpolitik finns även på Facebook (www.facebook.com/funktionshinderpoltik) och Twitter (@funk_politik).

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev