Info medlemsservice maj 2017

Under maj är det fokus på medlemskap som avslutas pga avgiften inte är betald och att handlingar ska skickas in till förbundskansliet.  

Avslutande av medlemskap 
I veckan har medlemmar som inte betalat avgiften för 2017 avslutas. Avdelningarna kommer under nästa vecka (vecka 20) att få ut lista med vilka medlemskap som har avslutats tillsammans med en aktuell matrikel. Förbundet uppmuntrar avdelningarna att ta kontakt med de som har fått sitt medlemskap avslutat och försöka få tillbaks personerna till DHR. Kan mycket väl vara så att många har missat att betala sin medlemsavgift.

Verksamhetsberättelser och andra handlingar
Glöm inte att den 15 maj är det sista dagen att skicka in verksamhetsberättelser, ekonomisk berättelse, revisionsberättelse, årsmötesprotokoll och avdelningsuppgifterna till förbundskansliet. Är det så att några handlingar inte är klara, kontakta medlemsservice.

Boka utbildning på webben
Det är nu möjligt att boka utbildning för samtliga avdelningar och distrikt i medlemssystemet Robin och DHR-mailen på webben. Beroende på datavana går det att boka utbildning från 30 minuter upp till 2 timmar. För avdelningar och distrikt som vill ha en kurs på plats i medlemssystemet, DHR-mailen (även Skype och OneDrive m.m.) och sociala medier (facebooksida, twitter och Instagram)  är det möjligt att söka medel från förbundet, kontakta [email protected] eller 08-685 80 37 för mer information.

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev