Intervjupersoner sökes till doktorandprojekt

Doktoranden Ida Norberg söker människor att intervjua till ett forskningsprojekt om hur personer med funktionsnedsättningar påverkats av förändringarna i välfärden i Sverige.

Ni tar direktkontakt med Ida Norberg själva om ni är intresserade av att bidra i hennes forskningsarbete. Så här skriver Ida:

“Hej! Jag heter Ida Norberg och jag ska precis påbörja mitt forskningsprojekt som ingår i mitt doktorandsarbete på The University of Glasgow. Jag ska undersöka hur människor med funktionsnedsättningar blivit påverkade av förändringarna i välfärden i Sverige. Eftersom jag själv är född med en funktionsnedsättning är detta ett ämne jag är väldigt intresserad av och därför är jag så glad att äntligen börja kunna leta människor att intervjua.

Jag söker personer som identifierar sig som en person med funktionsnedsättning(ar) (i bred bemärkelse), är 18+ år, som har eller har haft tillgång till funktionsnedsättningsrelaterade socialförsäkringar som exempelvis LSS, LASS, assistansersättning, sjukersättning etc., och som bor i Stockholm, Västra Götaland eller Västerbotten. Dessutom så anpassar jag gärna intervjuformen så att det passar just dig. Intervjuerna kan till exempel vara öga mot öga eller via Skype eller via telefon men kan även vara i någon annan form om det passar dig bättre. Om detta låter som någonting du skulle kunna vara intresserad av eller om du vill veta mer så kan du maila mig på [email protected] eller kolla in bloggen jag startat som innehåller grundläggande information om forskningen.

Hoppas att vi hörs av och som sagt, om du har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig.

– Ida Norberg”

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev