Medlemskort blir medlemsbevis

Tror ingen har missat de senaste årens klimatdebatten och plastens inverkan på miljön. Särskilt efter den extremt varma sommaren och FNs klimatrapport förra veckan. DHR strävar efter att vara så miljövänliga vi bara kan, utifrån våra egna förutsättningar. I det ingår som för många andra organisationer att minska vår plastkonsumtion som skräpar ner våra gemensamma hav och sjöar.

Av den anledningen har förbundet fattat ett beslut att gå från att sända ut ett medlemskort varje år till att skicka ut ett medlemsbevis tillsammans med den årliga medlemsfakturan. Medlemsbeviset kommer innehålla samma uppgifter som medlemskortet idag som namn och medlemsnummer. Vi ger också möjligheten att klippa ut del av medlemsbeviset i kreditkortsstorlek för lättare kunna ha det i plånboken.

Övergången från medlemskort till medlemsbevis kommer gör det lättare för medlemsservice att skicka ett personligt medlemsbevis till någon som har tappat sitt medlemsbevis. Det är en service som har varit efterfrågad länge av medlemmar och vi har glada att kunna börja erbjuda det under första halvan av 2019.

Årsfakturan med de nya medlemsbevisen kommer till medlemmarna andra halvan av november.

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev