Mohammed Jaber omvald till Mobilitetscenters styrelse

Mobilitetscenter i Göteborg är en verksamhet med stor kompetens i frågor om bilkörning, bilanpassning och funktionsnedsättning.

Numera drivs Mobilitetscenter av rörelsehinderförbunden i form av en ekonomisk förening. Mobilitetscenter genomför bland annat utredningar av körlämplighet för ställningstagande till fortsatt körkortsinnehav efter skada eller sjukdom.

Onsdagen den 6:e april hölls en årsstämma där Mohammed Jaber valdes om som ledamot i styrelsen. DHRs förbundsordförande Rasmus Isaksson är suppleant.

Till ny ordförande i styrelsen, efter Gunilla Åhrén från Personskadeförbundet RTP, valdes Bengt Olsson från Neuroförbundet. Övriga styrelsemedlemmar är Gunilla Åhrén, Personskadeförbundet RTP och Johan Andersson, RBU.

– Jag är glad över att få fortsätta uppdraget i Mobilitetscenters styrelse, säger Mohammed Jaber, också ledamot i DHRs förbundsstyrelse.

Mohammed tilläggar att bil- och körkortsfrågor är något som engagerar DHRs medlemmar i hög grad eftersom bilen är ett hjälpmedel för många att kunna vara delaktiga i samhället på samma sätt som andra.

Mobiltetscenters styrelse 2016

Syntolkning: På bilden, från vänster, sitter delar av styrelsen: Gunilla Åhrén, Bengt Olsson, Mohammed Jaber i rullstol. Bakom finns en projektorduk med en bild på tre pojkar varav den ena i mitten har en hand på ratt. Bredvid Rasmus hänger en mörk tavla med något färgglatt med många vita små fåglar.

 

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev