Manifestera för LSS och personlig assistans den 3 december

På Internationella funktionshinderdagen söndag den 3 december är DHR tillsammans med många ute och manifesterar i hela Sverige.

Vi uppmanar alla som har möjlighet att delta i en manifestation någonstans i landet! Förbundet kommer att delta på manifestation i Stockholm och vi uppmanar nu alla avdelningar och distrikt att delta på de lokala manifestationer runt om i Sverige.

Du kan gå in på Facebooksidan Assistans är frihet! Rädda LSS! för att samordna aktiviteter och kommunicera med andra som ska manifestera. I gruppen ligger evenemang för varje deltagande ort där diskussioner om genomförandet lokalt kan hållas. Dessa läggs också upp här på sidan, och uppdateras allteftersom det kommer nya orter.

Lite tips:

Ta gärna bilder från era lokala manifestationer och publicera på sociala medier. Använd gärna hashtagg #räddaLSS eller #assistansärfrihet. Nämn också oss i era inlägg på Facebook, Instagram eller Twitter genom att skriva @dhrforbundet. Vi sammanställer och publicerar sedan bilderna. Det går också bra att mejla bilderna till [email protected].

Redan klara orter är (listan gjord den 13 november 2017):

Eskilstuna
Borlänge
Falkenberg
Göteborg
Halmstad: Manifestation på Stora torg kl 14-16
Kalmar
Karlstad
Kristianstad
Linköping
Malmö
Stockholm
Veberöd
Visby
Örebro

Du kan förgylla din profilbild i sociala medier genom att addera kampanjsymbolen Assistans är frihet!

Vi hoppas att vi blir riktigt många som trotsar mörker och kyla den 3 december. Vi har ett viktigt budskap!

Är det några frågor eller det finns behov av tips och råd, tveka inte hör av er till förbundskansliet.

 

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev