Nytt medlemserbjudande från Tallink & Silja Line!

Tallink & Silja Line tagit fram ett unikt erbjudande för DHRs medlemmar. Just nu kan medlemmar kryssa och ta del av andra exklusiva erbjudande med upp till 20 % rabatt.

En kryssning med Tallink & Silja Line är ett perfekt sätt att ha en mini-semester. Kryssa lugnt mellan Stockholm och Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga bland kobbar och skär. Njut av shopping, barhäng, underhållning och avkoppling. Smaka på Östersjöns bästa skaldjur och välj bland restauranger med både nordiska och internationella smakriktningar. Här finns allt från buffé till á la carte och fine dining.

För att ta del av erbjudandet anger du en koden som kommer med utskicket vecka 47. Skulle du vilja boka en resa redan idag, hör av dig till medlemsservice för att få koden.

– Under längre tid har DHR haft en dialog med Tallink och Silja Line om tillgängligheten ombord på deras fartyg. Att Tallink och Silja Line nu har tagit fram ett riktat erbjudande för DHRs medlemmar tycker jag är mycket tillfredställande säger Rasmus Isaksson förbundsordförande i DHR

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev