Välkommen på kurs!

Den 1 januari trädde diskrimineringslagen med tillägg om bristande tillgänglighet som grund i kraft. En lag som DHR stridit för i många år. Men hur blev lagen i slutändan? Vad innehåller den? Blev det som vi hoppades? Hur kan vi medlemmar använda lagen? Vad innebär detta för tillgänglighet och användbarhet generellt? Det är några av frågorna som besvaras under den kurs vi anordnar i Malmö i mitten av november.

Kursen kommer bestå av en dag teori och en dag praktiska övningar. Kursen kommer bestå av en dag teori och en dag praktiska övningar. Detta kurstillfälle kommer ske tillsammans med nätverket för påverkan i kommuner och landsting. Så för er som försöker påverka beslutsfattare på olika sätt är detta en chans att komma med i nätverket. Är antidiskriminering något som engagerar dig, så är denna kurs som klippt och skuren för dig!

Föreläsare på kursen är Lars-Göran Wadén från förbundsstyrelsen med egen erfarenhet av att anmäla diskriminering, Karolina Celinska, ombudsman med ansvar för diskrimineringsfrågor samt Fredrik Canerstam, ombudsman med ansvar för lokalt påverkansarbete.

Kursen är kostnadsfri för medlemmar. Är du inte medlem betalar du 150 kronor – men då ingår även medlemskap i DHR.

>> Läs mer och anmäl dig här

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev