Vill du vara med och skapa DHRs framtid?

När:  8 december från klockan 12:00 med lunch till 9 december klockan 12:00 med efterföljande lunch.
Var: Clarion Hotell Arlanda (SkyCity)
Sista anmälningsdag: 1 november 2018

DHR och Unga rörelsehindrade ordnar nu årets kurs om ledarskap och ideologi. Vill du utveckla dig i ledarskap och ideologi vill vi gärna att just du deltar!

Kursen kommer ge dig nya insikter, erfarenhet, verktyg och kunskap för att leda ditt DHR- och eller Unga rörelsehindrade-arbete mot framtiden. Från lunch på lördagen till lunch på söndagen arbetar vi praktiskt i workshops och lyssnar på intressanta föreläsningar

Vilket tänk ligger ligger bakom vår ideologi? Vad menas med rättigheter är möjligheter? Det är också ett utmärkt tillfälle träffa andra från hela Sverige och utbyta erfarenheter. Hur får du genomslag för dina idéer inom DHR och Unga Rörelsehindrade och kan inspirera andra. Inte minst hur skapar vi inkluderande miljö att arbeta i? Låter detta intressant tycker du?

Anmälan och resor 
Intresseanmäl ditt deltagande idag, platserna är begränsade.

Efter intresseanmälan meddelas det om du kommer med på kursen och först då kan du börja boka eventuell resan till kursen. Vi kommer göra ett urval för jämn fördelning mellan kön och geografisk spridning.

Resa bokas efter du fått bekräftelse på kursdeltagande. DHR ersätter resekostnaderna med billigaste färdsätt i efterhand. Använd dig gärna av riksfärdtjänst om du har rätt till det.

Boende 
DHR står för logi i deltat rum. För dig som önskar ett enkelrum tillkommer kostnad för rummet.

Vi ses den 8 december klockan 12 för ett par spännande dagar!

önskar Rasmus, Björn och ombudsman Kristian

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev