En ny webbplats med ett nytt utseende och uppbyggnad har nu lanserats som gör det lättare att hitta information. Webbplatsen är utvecklad på en modern teknisk plattform som uppfyller krav på tillgänglighet för personer med olika funktionsnedsättningar. Du når texterna antingen genom den förbättrade sökfunktionen eller genom sex olika ingångar: Liv och hälsa, Barn och gravid, Olyckor och skador, Sjukdomar och besvär, Behandling och hjälpmedel och Så fungerar vården.  

Den är också bättre anpassad för besökare som använder mobiltelefon. Idag sker 75 till 80 procent av alla besöken på 1177.se via mobiltelefoner. Därför är webbplatsen byggd för att besökarna snabbt och enkelt ska kunna hitta och navigera med sin mobiltelefon.  

Fakta 1177.se  

  • Över 115 500 000 miljoner besök gjordes på 1177.se under 2018. 
  • 1177.se är en del av 1177 Vårdguiden där också telefonrådgivning och app ingår. 
Print Friendly, PDF & Email

Text: ann-marie

Kommentarer är avstängda.