Säsongsavslutning på Liseberg, Onsdagen den 19 Juni!

Nätverket ”ÖPPNA GÖTEBORG” fortsätter att arbeta för fysisk tillgänglighet i Göteborgs & Partille kommuner. Självklart också för en tillgänglig och användbar färdtjänst/kollektivtrafik för personer med nedsatt rörelsehinder.

Välkommen till säsongsavslutningen onsdagen den 19 juni med nätverket Öppna Göteborg. Den kommer att gå av stapeln på Liseberg. Vi träffas vid Gästservice vid Huvudentrén klockan 17:00 och avslutar ca 21:00. Ni kommer att bjudas på inträde samt lättare förtäring. Vid anmälan anger du kött, fisk eller grönt.
OBS! DHRG står inte för matkostnaden för eventuell assistent.

OBS! om du önskar mat, anmäl dig senast onsdag den 12/6 till Jonas på kansliet, Mail: [email protected] Tfn: 031- 704 60 50. Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas

Kommentarer är avstängda.