GÖTEBORGS GARDEROB
Utställningen beskrivs så här på hemsidan:
“I vår nya morderna utställning gläntar vi på dörren till en annan tid. Här möter vi allt ifrån ateljésydda drömklänningar i siden till en liten lappad barnjacka, som slutat sina dagar som isolering i ett torp. Vad kan ett enskilt plagg berätta? Vad kan modet avslöja om sin tid? Och hur kan museets modesamling på verka oss idag? Utställningen fokuserar på tiden runt åren 1880 till 1930, när klädfabriker tar plats i ett växande Göteborg och förändrar hur människor ser på mode, konsumtion och inte minst varandra.”

Anmälan senast den 8 november till [email protected] eller 031-704 60 50, DHR Kansliet.
Vi träffas i entrén klockan 13 och avdelningen står för entréavgiften, men du som har varit med oss tidigare under året kan ta med ditt årskort.
Välkommen!
Medlemssociala kommittén Gunnel Gewert, tel. 0761 04 66 61 e-post: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas

Kommentarer är avstängda.