Nu har du möjlighet att lära dig rullstolsteknik med Rullegruppen Göteborg gratis under 4 tisdagar i april. Anmäl dig via länken nedan.

Är du ovan med din rullstol, vill du komma igång med att träna, lär dig grunderna i rullstolsteknik med oss. Vi vänder oss till dig som är rullstolsburen alt som så småningom kommer att bli rullstolsburen. Du kan vara mellan 7-75 år och med eller utan assistans. För dig som har manuell rullstol alt för dig som vill prova manuell rullstol. (vi har några rullstolar att låna). Kursen vänder sig även till dig som är anhörig, vän eller personal. Vi kommer att varva både teori och teknik. För mer information kontakta ledaren Torsten Palm 0739-20 58 21 I Samarbete med Folkhälsa, Mölndals Stad som subventionerar deltagaravgiften.

https://www.sv.se/avdelningar/grsydost/kurser/bli-van-med-din-rullstol–37150/

Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas

Kommentarer är avstängda.