Årsmötet som var planerat till tisdagen 12 maj klockan 17:00 – 21:00 kommer att ställas in. I dagsläget vet vi inte när det kan genomföras.
Ni kommer att meddelas fortlöpande via mail, mobil och sociala medier. Robert och kanslipersonalen kommer från och med onsdagen 15 april att jobba mestadels hemifrån och turas om att komma in till kansliet för att sköta det administrativa uppgifter som måste göras samt svara i telefon på era eventuella frågor om verksamheten framöver eller andra saker.

Idag har vi även fått information om att Dalheimers Hus stänger ner verksamheten från den 15 april 2020 tills vidare med undantagen Daglig verksamhet, korttidsboendet och Eldorado som har öppet som vanligt.

Detta kan komma att förändras väldigt snabbt, beroende på vilka rekommendationer som ges under den närmaste tiden.

Hjälp till och sprid denna information.

Robert Kindberg
Ordförande

Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas

Kommentarer är avstängda.