Nu lanserar vi ett nytt inkluderande träningskoncept för dig med och utan funktionsvariation. OCRMIX är ett gruppträningspass för alla oavsett fysisk funktion och träningsbakgrund och du bestämmer själv om du vill göra passet låg-, medel- eller högintensivt. Under hela passet kommer vi att visa alternativ på övningar för över- och underkropp och du bestämmer själv vad du fokuserar på.
OCRMIX kombinerar styrke- och konditionsfokus i ett pass uppbyggt i olika block vilket ger dig möjlighet att jobba utifrån den belastning och intensitet som fungerar för dig. Det gör att du kan utmana dig efter dina egna förutsättningar och följa din egen utveckling över tid.

Det här är ett pass för dig som gillar att träna i grupp, som har lätt att ta till dig information och som kan arbeta självständigt med hjälp av oss coacher som guidar dig genom övningarna.
Den bästa träningen är den som blir av så ta med dig hela familjen* och träna med oss!
*Barn under 13 år tränar gratis i betalande målsmans sällskap.

Välkommen på en gratis Prova-på klass torsdagen den 3/9 kl 18.15-19.15. Vi samlas nedanför Café Björngårdsvillan i Slottsskogen För anmälan till prova-på klassen: [email protected]

När: måndagar med start den 7/9
Tid:18.15-19.15 Var: Samling nedanför Café Björngårdsvillan i Slottsskogen.

Anmälan: Ladda ner appen theocrgym som finns på appstore och Google play och anmäl dig till OCRMIX.
Vid frågor: [email protected]

Varmt välkomna önskar vi på theocrgym och coach Therése och Felicia.

theocrgym erbjuder träning för alla genom vårt unika koncept där var och en deltar utifrån sin egen nivå och efter sina egna förutsättningar. Vårt mobila gym tar träningen till en plats nära dig vilket gör det enkelt för alla att få tillgång till en bättre hälsa.

Print Friendly, PDF & Email

Text: ann-marie

Kommentarer är avstängda.