En dag under hösten fick avdelningen hjälp från företaget Mankraft i Väst med att röja bland buskarna ute på Välen. Det var killarna Marko och Joakim som stod för arbetet. De gjorde ett fantastiskt arbete med att klippa bort häcken vid parkeringen som hade blivit alldeles för stor. De tog även bort ett träd som inte kunde vara kvar. Vissa buskar togs bort helt medans andra buskar enbart trimmades ner en aning.
Vi passade även på att ta bort en del skräp som hade slängts i buskarna.

Buskarna togs bort helt så att de nu inte utgör något hinder för rampen på kortsidan.
Buskarna togs bort helt så att de nu inte utgör något hinder för rampen på kortsidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marko trimmar busken vid rampen till entrén så att det ska bli enklare att komma fram.

Marko trimmar busken vid rampen
till entrén så att det ska bli enklare att komma fram.

De gjorde ett kanonjobb med att röja åt oss. Vi tackar dem så hemskt mycket för hjälpen och önskar dem lycka till framöver. Kika gärna in på deras hemsida www.mankraft.se och/eller deras sida på Facebook för att se vilka typer av trädgårdsarbete de kan utföra.

Text och bild Jonas Andersson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas

Kommentarer är avstängda.