Halmstad Laholm

VÄLKOMMEN TILL DHR Halmstad Laholm

Vårt mål är att alla människor ska känna sig välkomna och inkluderade i samhället. Vår vision är ett universellt utformat samhälle – ett jämlikt och jämställt samhälle där varje människa ses som en tillgång.

OM DHR Halmstad- Laholm

DHR Halmstad-Laholm arbetar med påverkansarbete lokalt för att samhället ska bli bättre och mer tillgängligt för alla. Vi samlas också kring sociala aktiviteter som middagar och underhållning.

Vill du vara med? Har du idéer om vad vi i DHR Halmstad-Laholm kan göra tillsammans? Vill du komma i kontakt med oss? Vi delar lokal med Region Halland, på Getterövägen 55 i Varberg, dit du kan ringa måndag och tisdag på telefon 070 – 281 8082.Läs mer om DHR

Bli medlem i DHR

DHR behöver dig som medlem. Oavsett om du väljer att vara aktiv eller bara vill stödja oss är ditt medlemskap viktigt. Ju fler vi är, desto starkare blir vår röst!

Under DHR:s snart 100 år (vi fyller år 2023) har villkoren för medlemmarna självklart förbättrats. Men nu börjar det blåsa kallt igen, och behovet av en stark motståndsrörelse är större än på många år. Den personliga assistansen är i fara, parkeringstillstånd dras in och det snålas på bilstöd. Vi hör till och med åsikter om att det borde införas institutioner igen. Därför behövs också du som medlem!

Som medlem i DHR kan du tillsammans med andra medlemmar påverka att samhället blir mer jämlikt och jämställt. Tillsammans med andra medlemmar kan du också delta i fritidsaktiviteter, kamratstöd och social gemenskap.

Medlemsansökan