Nominera ombud till förbundsmötet 2020

 

Bild över förbundsmöteslokalen med alla ombud samlade

Du kan nominera en eller flera kandidater – och även dig själv. Den du nominerar ska vara medlem i DHR och ha sagt ja till nomineringen. Du behöver inte gå via en styrelse eller medlemsmöte – det är helt fritt att på egen hand nominera.

Till formulär för nominering

 

Vill du inte gå via formuläret ovan, kan du mejla din nominering till [email protected]. Glöm inte att skriva namn, adress, e-post och telefonnummer till den eller dem du vill nominera. Ange även ditt eget namn och telefonnummer. Eller namn, e-post och telefonnummer till avdelning, distrikt/region eller riksförening i det fall nomineringarna görs av någon av dessa.

Genom att skicka in e-postmeddelandet intygas att den eller dem som nominerats är medlemmar i DHR, är tillfrågade och godkänner nomineringen.

Har du frågor eller behöver hjälp, mejla [email protected]. Eller ring växeln på 08-685 80 00 och säg att du har frågor om nomineringar av ombud.

Du kan också skicka in din nominering med snigelpost till: DHR, Box 43, 123 21 Farsta.  Märk kuvertet “ombudsnominering”

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev