Under weekenden 16-18/11 höll DHR Skåne en uppskattad och välbesökt konferens om rehab. Konferensen var förlagd till hotell Erikslund i Ängelholm. Söndagens schema skulle innehållit information om allergier, men då det lämnades sent återbud från föreläsaren fick punkten strykas och ersattes med information om DHR Skånes/Malmös egna profilprodukter samt att ordförande Carolina Nordbeck informerade om distriktets kommande verksamhet också uppmanade hon alla kursdeltagare att fylla i en undersökning om e-hälsa som HSO Skåne och DHR Skåne (DHR Skåne har varit med på ett litet hörn) har tagit fram.

 

Under fredagen och lördagen fick kursdeltagarna njuta av olika behandlingar. De behandlingar som erbjöds var huvudsaken (huvudmassage), bodyscrub, fot- och avslappningsmassage. I matväg serverades hotellfrukost, goda luncher och middagar. På fredagskvällen avnjöts en ostbricka och på lördagskvällen serverades olika frukter samt godis. Under lördagskvällen spelades det även bingo. Alla var med; ifrån dem som aldrig spelat till de mer rutinerade bingospelarna. På lördagen fick även de som ville testa AddSeat. En svensk uppfinning i form utav en handikappanpassad Segway.

 

DHR Skåne tackar alla deltagare, föredragshållare, bidragsgivare och sist men inte minst personalen på hotell Erikslund för underbara behandlingar, bra service och god mat.

Print Friendly, PDF & Email

Text: dhrskane

Kommentarer är avstängda.