Konferens i ”Universiell utformning”har hållits  på Hotell Erikslund i Ängelholm

Under 2-3 februari hölls det kurs i Universiell utformning. Mai Almén som är tillgänglighetsexpert berättade för oss om vad som ingår i den universella utformningen. Hon illustrerade med bilder och powerpoint-bildspel. Vi samtalade kring den universella utformningens utmaningar. En dörr som öppnas automatiskt gynnar exempelvis en rullstolsburen person men kan vara direkt farlig för en blind. Vi pratade även om hur viktigt det är att DHR bevakar frågan om universell utformning. 

Kursen var mycket uppskattad bland deltagarna. 

På lördagskvällen åt vi ostbricka samt frukt. 

DHR Skåne vill passa på att tacka alla som deltog, personalen på Erikslund samt bidragsgivarna som gjorde det möjligt att genomföra denna kurs uppskattade kurs! 

 

Print Friendly, PDF & Email

Text: dhrskane

Kommentarer är avstängda.