Roligt att just Du hittat hit!

Alla är välkomna till oss, vi har inget krav på att du måste ha en egen rörelsenedsättning. Tillsammans med vårt ungdomsförbund Förbundet Unga Rörelsehindrade har vi något för alla åldrar. Som medlem i DHR erbjuds flera förmånliga medlemsförmåner som exempelvis möjlighet att hyra anpassad lägenhet på Teneriffa och rabatt hos hjälpmedelsföretaget Etac. I medlemskapet ingår även vår medlemstidning “Funktionshinderpolitik”. Genom den håller du dig uppdaterad kring vad som händer på området.

I Skåne erbjuder vi dessutom kurser och sammankomster för våra medlemmar på både distrikts- och avdelningsnivå. Därutöver arbetar vi med att påverka våra styrande politiker genom riktat påverkansarbete och genom att sitta med i olika kommunala och regionala råd. Vilken fråga brinner du för?

Att bli medlem är enkelt, följ länken “Jag vill bli medlem!” nedan och fyll i Dina uppgifter. Första året kostar det bara 150 kr och därefter 300 kr. Beroende på vilken avdelning du väljer att tillhöra kan det tillkomma en avgift på ungefär 20-40 kr.  Vi har även ett medlemskap vi kallar familjemedlemskap. Och för dig som är under 32 år är du välkommen till “Unga rörelsehindrade Skåne”. De anordnar olika aktiviteter några gånger per år exempelvis luftskytte. Du blir enkelt medlem hos dem genom att kryssa i rutan i formuläret.

 

Jag vill bli medlem!

 

Print Friendly, PDF & Email

Text: dhrskane