Anmäl dig!

Anmäl dig gärna till våra träffar!

Även du som inte är medlem är välkommen (om inte annat står i inbjudan).

’ Kryssa i de aktiviteter du vill anmäla dig till
* I respektive inbjudan står på vilket sätt du kan delta.
* Ditt för och efternamn
Fyll i din e-postadress. Närmare träfftillfället får du länken till mötet.
Fyll i om det är något mer vi behöver veta.

Vår behandling av personuppgifter

Aktiviteter

Inför aktiviteter samlar vi in personuppgifter när du anmäler dig. Förutom kontaktuppgifter – när du är med fysiskt behöver vi även uppgifter om eventuella allergier, personliga assistenter, särskilda behov och liknande.

Den rättsliga grunden är samtycke och hälsoinformationen tas bort när mötet är avslutat. Övrig information kan komma att finnas kvar. Ofta dokumenterar vi våra evenemang med bilder, som kan komma att publiceras på vår webbplats och sociala medier. Om du inte vill vara med på bild när vi dokumenterar våra evenemang så meddela oss detta i förväg.

Om du inte samtycker till behandlingen av dina personuppgifter har du tyvärr inte möjlighet att anmäla dig och vara med på våra aktiviteter.

Dina rättigheter

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att kontakta oss om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig, hur länge de finns kvar, eller om någon uppgift är felaktig och behöver korrigeras. Du har även rätt att få personuppgifter borttagna om det inte längre är nödvändigt för oss att ha dem. Om du har klagomål på vår behandling av personuppgifter så har du rätt att lämna in klagomål. Då är det Datainspektionen du ska vända dig till.

Datainspektionen: www.datainspektionen.se

Kalendarium 2023