Se filmen ”Det kunde har varit vi” gratis

Vill du som är medlem i DHR ha en gratis biljett till föreställningen av filmen biofilmen ”Det kunde varit vi” på tisdag 24-10-15 kl. 18.30 i salong 1 på bion Aveny i Skellefteå?

Mejla i så fall, senast fredag 24-10-11, till Elin Brännström som är Delaktighetssamordnare på Skellefteå Kommun. Hennes mejladress är [email protected]

Biljetterna är onumrerade, det är först till kvarn som gäller och en biljett/person delas ut. Om du har behov av ledsagare kan du få två biljetter.

Hämta sedan din bokade biljett i kundtjänst på Stadshuset.

I samband med filmen håller kommunen en manifestation utanför Sara Kulturhus. Den äger rum på måndag den 7 oktober klockan 12-13 för att manifestera vikten av alla människors lika värde. Varmt välkommen dit! Gratisbiljetter till filmen kommer även att delas ut där.

Om filmen ”Det kunde varit vi” (Biopremiär 11 oktober)

Efter succén med ”Catwalk” är Emma Örtlund och Ida Johansson från Glada Hudik-teatern två av landets mest älskade filmpersonligheter. Nu följer vi med dem på en annan spännande resa, lika gripande som underhållande. ”Det kunde varit vi” är en historia om upprättelse berättad av vännerna Emma och Ida, som båda föddes med funktionsnedsättningar, men också med mod och livsglädje. I en bedagad husbil ger de sig av på en resa tillsammans med sin vän Pär Johansson, för att ta reda på hur det var att leva med en intellektuell funktionsnedsättning i en annan tid.

”Det kunde varit vi” påminner om vad som kan hända om vi glömmer vikten av att vara medmänniskor.

Läs mer här: https://gladahudikteatern.se/det-kunde-varit-vi/

Alt=""
Foto: Björn Tjärnberg, ©Candamo Film

Relaterade nyheter

Se alla nyheter
Alt=""

Välkommen till höstens aktiviteter

I vår verksamhetsplan för 2024 hittar du alla planerade aktiviteter. Boka in...

Läs mer
alt=""

Lyckat 80-årsfirande

Lördagen den 15 juni firade vi att avdelningen i år fyller 80...

Läs mer
Alt=""

Premiär för avdelningens nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du en snabb överblick över vad vi gör...

Läs mer