Balenciaga

DHR Boråsavdelningen, har gjort ett besök på Textilmuseets fina utställning om designern Balenciaga och en del av hans utsökta kollektioner. Vi som är lite upp i åren minns ju i TVns barndom då det bara var sändningar några kvällar per vecka. I ett program som hette Hvar 14e dag visade Ingrid Schrewelius inslag från modevisningar→
Läs mer

Vårresa 2019

Den 1 Juni 2019 går vår vårresa till Akvarellmuseet i skärhamn. Mer info på https://dhr.se/boras/resor/
Läs mer

Medlemsmöte 10/2

Vårat medlemsmöte i dag började med att fotograf Gunilla Larsson visade och berättade om sina bilder och hur foto hjälper henne i hennes liv. Temat för de bilder hon visade i dag var natur o mystik. Till fikat fick vi skapa egen dekor på mini Cupcakes. Efter fikat hade vi information om framtida aktiviteter.
Läs mer

Sopplunch startar 31/1

Den 31/1 startar vi med våra soppluncher igen mellan kl 11:00-14:00 varje Torsdag fram till och med 11/4. Sista Torsdagen i varje månad serveras Gulashsoppa. Eftersom den 31/1 är den sista Torsdagen i månaden börjar vi således med Gulashsoppa. Förutom den så finns det grönsakssoppa och ärtsoppa att välja på denna dag.
Läs mer

Funka för livet

Den 21-22 / 11 deltog DHR Boråsavdelningen på mässan Funka för livet på Åhaga i Borås. (Bilden föreställer vår monter).
Läs mer

Julpyssel med tovning

Den 17/11 hade vi julpyssel med tovning på Ribbingsgården. Det tillverkades bland annat snögubbar, tomtekanin, uggla och änglar.
Läs mer

Referat från 70-års-festen 2018-10-13 DHR Boråsavdelningen

DHR Boråsavdelningen firade den 13 okt sitt 70-årsjubileum på Ribbingsgården i närvaro av DHRs förbundssekreterare Ken Gammelgård och DHR Västra Götalandsregionens representanter Ing-Marie Lagher Kågerstig och Mohammed Jaber. 40-talet medlemmar bjöds på välkomstdrink i lilla salen där man fick information om svunna tider genom bildspel och album som visade möten, resor, kurser, fester och andra→
Läs mer

Tidigare nyheter