Vårprogram 2020 inlagt

Nu finns information om våra aktiviteter och cirklar inlagd under våren 2020. Ni hittar den under rubriken Aktuellt.
Läs mer

Balenciaga

DHR Boråsavdelningen, har gjort ett besök på Textilmuseets fina utställning om designern Balenciaga och en del av hans utsökta kollektioner. Vi som är lite upp i åren minns ju i TVns barndom då det bara var sändningar några kvällar per vecka. I ett program som hette Hvar 14e dag visade Ingrid Schrewelius inslag från modevisningar→
Läs mer

Vårresa 2019

Den 1 Juni 2019 går vår vårresa till Akvarellmuseet i skärhamn. Mer info på https://dhr.se/boras/resor/
Läs mer

Medlemsmöte 10/2

Vårat medlemsmöte i dag började med att fotograf Gunilla Larsson visade och berättade om sina bilder och hur foto hjälper henne i hennes liv. Temat för de bilder hon visade i dag var natur o mystik. Till fikat fick vi skapa egen dekor på mini Cupcakes. Efter fikat hade vi information om framtida aktiviteter.
Läs mer

Sopplunch startar 31/1

Den 31/1 startar vi med våra soppluncher igen mellan kl 11:00-14:00 varje Torsdag fram till och med 11/4. Sista Torsdagen i varje månad serveras Gulashsoppa. Eftersom den 31/1 är den sista Torsdagen i månaden börjar vi således med Gulashsoppa. Förutom den så finns det grönsakssoppa och ärtsoppa att välja på denna dag.
Läs mer

Funka för livet

Den 21-22 / 11 deltog DHR Boråsavdelningen på mässan Funka för livet på Åhaga i Borås. (Bilden föreställer vår monter).
Läs mer

Julpyssel med tovning

Den 17/11 hade vi julpyssel med tovning på Ribbingsgården. Det tillverkades bland annat snögubbar, tomtekanin, uggla och änglar.
Läs mer

Tidigare nyheter