VÄLKOMMEN TILL DHR Eskilstuna Strängnäs

Vi är en organisation för personer med nedsatt rörelseförmåga. Vårt mål är att alla människor ska känna sig välkomna och inkluderade i samhället. Vår vision är ett universellt utformat samhälle – ett jämlikt och jämställt samhälle där varje människa ses som en tillgång.

DHR 100 år

Boka söndag 8 oktober 2023. Då syns vi tillsammans på Lokomotivet i Eskilstuna för en och en halv timmes fantastisk underhållning av Jesper Odelberg med Bandet går inte helt 100.

Läs mer

Ny avdelningsordförande

Vid årsmötet den 18 mars 2023 blev Anton Gustafsson vald till ny ordförande. Vi hälsar Anton välkommen och önskar lycka till som ordförande.

OM OSS

DHR Eskilstuna/Strängnäs arbetar med påverkansarbete lokalt för att samhället ska bli bättre och mer tillgängligt för alla. Vill du vara med? Har du idéer om vad vi i DHR Eskilstuna/Strängnäs kan göra tillsammans? Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till [email protected] så kontaktar vi dig.

Läs mer om DHR

BLI MEDLEM I DHR

Under DHR:s 100 år (vi fyller år 2023) har villkoren för personer med nedsatt rörelseförmåga självklart förbättrats. Men nu börjar det blåsa kallt igen, och behovet av en stark motståndsrörelse är större än på många år. Den personliga assistansen är i fara, parkeringstillstånd dras in och det snålas på bilstöd. Vi hör till och med åsikter om att det borde införas institutioner igen. Därför behövs också du som medlem!

Tillsammans med andra medlemmar kan du delta i fritidsaktiviteter, kamratstöd och social gemenskap.
Som medlem i DHR har du tillsammans med andra medlemmar möjlighet att påverka så att ditt lokalsamhälle blir mer jämlikt och jämställt.

Medlemsansökan