Välkommen till DHR Gotland

Vårt mål är att alla människor ska känna sig välkomna och inkluderade i samhället. Vår vision är ett universellt utformat samhälle – ett jämlikt och jämställt samhälle där varje människa ses som en tillgång.

Om DHR Gotland

DHR Gotland har en hel del medlemmar som bor över hela ön. Men vi har inte så mycket aktiviteter på gång för närvarande.
Vi äger den fantastiska Stormstugan vid Högklint, nära Fridhem. Här kan vi ha kalas och andra aktiviteter och det är här styrelsen för det mesta har sina möten. Vi hyr också ut stugan till andra föreningar och privatpersoner.
Har du idéer om vad vi i DHR Gotland kan göra tillsammans? Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till ordföranden Anna-Lena Svensson via [email protected] eller ring 073-639 97 15.

Bli medlem i DHR

Under DHR:s snart 100 år (vi fyller år 2023) har villkoren för personer med nedsatt rörelseförmåga självklart förbättrats. Men nu börjar det blåsa kallt igen, och behovet av en stark motståndsrörelse är större än på många år. Den personliga assistansen är i fara, parkeringstillstånd dras in och det snålas på bilstöd. Vi hör till och med åsikter om att det borde införas institutioner igen. Därför behövs också du som medlem!

Tillsammans med andra medlemmar kan du delta i fritidsaktiviteter, kamratstöd och social gemenskap.
Som medlem i DHR har du tillsammans med andra medlemmar möjlighet att påverka så att ditt lokalsamhälle blir mer jämlikt och jämställt.

Medlemsansökan