Verksamhetsplan DHR Ängelholm 2023

Vårt mål är att förena nytta med nöje för våra medlemmar och därför försöker vi skapa en mix av för oss intressanta föreläsningar och trevliga utfärder kombinerat med medlemsträffar och samkväm över en bit mat och här presenteras våra planer framöver. 

 

April: En representant från polisen håller ett föredrag om brottsförebyggande och vad vi medborgare bör tänka på i dagens samhälle. Även musikunderhållning utlovas på denna medlemsträff. 

Maj: Korvgrillning med tipspromenad i Hembygdsparken. 

Juni: I denna månad är det ”sillafest” på Valhall Park  som står på tapeten. 

Augusti: Vi träffas på Villan och äter något grillat och då blir det färsk info inför sommarresan till Stockholm som startar i slutet på månaden. 

September: Ett samkväm i skaldjurens tecken tycker vi är passande denna månad. 

Oktober: Här utlovas ett föredrag från någon intressant och roande representant från näringslivet. 

November: En traditionsenlig julmarknadsresa i slutet på månaden ser vi som ”ett måste” men resmålet är inte fastställt ännu. 

December: Från en tradition till en annan. Dags för årets julbord som äger rum på Valhall Park och då blir det givetvis musikunderhållning också. 

Avslutningsvis kan vi tillägga att nästa års aktiviteter kommer att fortgå i samma goda anda för våra medlemmar men inget är spikat ännu och styrelsen tar gärna emot förslag från alla i vår förening. 

Styrelsen DHR Ängelholm.