Örebroavdelningen

VÄLKOMMEN TILL DHR ÖREBROAVDELNING

Vi är en organisation för personer med nedsatt rörelseförmåga. Vårt mål är att alla människor ska känna sig välkomna och inkluderade i vår kommun. Vår vision är ett universellt utformat samhälle – ett jämlikt och jämställt Örebro där varje individ ses som en tillgång.

DHR ÖREBROAVDELNING

DHR Örebroavdelning arbetar med påverkansarbete lokalt för att vår kommun ska bli bättre och mer tillgänglig för alla. Vi samlas också kring olika typer av sociala aktiviteter . Vill du vara med? Har du idéer om vad vi i DHR Örebroavdelning kan göra tillsammans? Vill du komma i kontakt med oss? Mejla till [email protected] eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare 019-13 89 22 så ringer vi upp dig.

Läs mer om DHR

BLI MEDLEM I DHR

Under DHR:s 100 år (vi fyller år 2023) har villkoren för personer med nedsatt rörelseförmåga självklart förbättrats. Men nu börjar det blåsa kallt igen, och behovet av en stark motståndsrörelse är större än på många år. Den personliga assistansen är i fara, parkeringstillstånd dras in och man inför avgifter på hjälpmedel. Vi hör till och med åsikter om att det borde införas institutioner igen. Därför behövs också du som medlem!

Tillsammans med andra medlemmar kan du delta i fritidsaktiviteter, kamratstöd och social gemenskap.
Som medlem i DHR har du tillsammans med andra medlemmar möjlighet att påverka så att ditt lokalsamhälle blir mer jämlikt och jämställt.

Medlemsansökan