Medlemsförmåner

En fin förmån du har som medlem i DHR är möjligheten att bo på kurhotellet Mar y Sol i Los Christianos på Teneriffa.

Andra medlemsförmåner är bra rabatter på bilar, hotellvistelser och hjälpmedel. Du har också möjlighet att teckna Unik försäkring – ett försäkringskoncept som är ledande i att skapa en tryggare vardag med tillgängliga försäkringslösningar för alla, oavsett individuella förutsättningar. Ring eller mejla vår medlemsrådgivare och få information, råd och stöd om att leva med nedsatt rörelseförmåga. Behöver du juridisk rådgivning ingår det också i medlemskapet.

Hotell och resor

På kurhotellet Mar y Sol i Los Christianos på Teneriffa äger DHR två lägenheter som du som medlem kan hyra. Hotellet uppfyller väl kraven på tillgänglighet. Bland annat är den stora poolen försedd med lift.

Bokningar kan göras för vistelser fram till 30 april 2023.

Vi vill dock påminna samtliga som bokar lägenheterna på Mar y Sol att under rådande pandemi vilar ett stort ansvar på dig som enskild resenär. Varje resenär bör hålla sig välinformerad om vilka inresebestämmelser som gäller på resmålet. Sök i första hand information om utrikes resor hos Utrikesdepartementet (UD). På ambassadernas webbplats Sweden Abroad finns information om bestämmelser i olika länder. UD:s app resklar gör det enklare att hålla koll på vad som gäller på ditt resmål.

OBS! På grund av semesterledigheter tar vi varken emot nya bokningar eller svarar på frågor om gällande bokningar under perioden 3 juli –14 augusti 2023.

______________________________________________________________

Du kan bo på alla Scandic-hotell i Sverige till reducerat pris. Rabatten skiftar och är beroende av på vilket hotell du vill bo och på säsong och/eller veckodag. Kontakta medlemsservice om du inte har koden.

______________________________________________________________

Juridisk rådgivning

OBS! Semesterstängt 1 juli-31 augusti!

DHR:s juridiska rådgivning för medlemmar sköts av Juridisk Assistans.

Genom ditt medlemskap i DHR har du möjlighet att få juridisk rådgivning per telefon. Helt kostnadsfritt.

Det går bra att mejla för att boka tid. Om det inte funkar så går det bra att ringa.
E-post: [email protected]
Tel: 0793 01 23 26

Lämna meddelande så hör de av sig.

Du behöver uppge ditt medlemsnummer. Om du inte har ditt medlemsnummer, kan du kontakta [email protected]

______________________________________________________________

Försäkringar

Som medlem i DHR kan du teckna försäkringar genom Unik Försäkring. Där ingår försäkring av hjälpmedel som permobil och rullstol i hemförsäkringen. Självrisken är endast 300 kr om du förlorar eller skadar glasögon eller hörapparat. Du kan också försäkra anpassad bil. Med mera. Genom medlemskapet hos DHR är ditt pris lägre än för andra kunder.

______________________________________________________________

Bil

Som medlem i DHR kan du få rabatt på många olika bilmärken. Rabatten varierar mellan 5 och 15 procent beroende på vilket märke/modell du är intresserad av. Vissa bilmärken ger även rabatter på fabriksmonterad- och extrautrustning. Klicka här för att se vilka bilmärken det gäller.

______________________________________________________________

Övrigt

På SmartEyes kan du som DHR-medlem få rabatt när du köper glasögon. Rabatterna ligger mellan 15-25% beroende på produkt. Rabatten får du genom att uppvisa giltigt medlemskort.