Vill du bli medlem här hos oss?

Som medlem hos oss har du chansen att vara med i arbetet med att göra samhället mer tillgängligt för personer med olika former av funktionshinder.

Vår främsta uppgift anser vi är att arbeta med intressepolitik. För att det är genom att försöka påverka politiker, på olika nivåer, som vi tror att man har störst chans att få till en förändring av den situation som många personer med funktionshinder, befinner sig i.
Vi ordnar även träffar för våra medlemmar där vi träffas och diskuterar olika aktuella ämnen. Vad det är för ämnen är högst varierande. Det kan vara allt från att prata om villkoren för parkeringstillstånd, till att bara se en bra film.
Genom att träffa andra personer så får du en bra chans att få hjälp med en del av de problem som många personer med funktionshinder har. Du har chansen att träffa personer som kanske lever med samma frågeställningar som du själv har. Då får ni en utmärkt chans att ta del av varandras kunskaper. Vi hoppas få se dig hos oss snart.

Du får även ta del av en hel del rabatter hos olika företag. Det är bland annat rabatter på olika boenden, rabatter vid köp av ny bil och juridisk rådgivning.
Läs mer på förbundets hemsida för att få veta mer om detta.

Är du intresserad? Tveka då inte att ta kontakt med oss, så att du kan bli medlem här hos oss.
Du kan även bli medlem direkt via datorn. Besöks förbundets speciella medlemssida, där du kan anmäla dig direkt.

Varmt välkommen!
Print Friendly, PDF & Email

Text: jonas