DHR:s lägenheter på Mar Y Sol

 

Bokningar kan nu göras för vistelser fram till 30 april 2023.

Vi vill dock påminna samtliga som bokar lägenheterna på Mar y Sol att under rådande pandemi vilar ett stort ansvar på dig som enskild resenär. Varje resenär bör hålla sig välinformerad om vilka inresebestämmelser som gäller på resmålet. Sök i första hand information om utrikes resor hos Utrikesdepartementet (UD). På ambassadernas webbplats Sweden Abroad finns information om bestämmelser i olika länder. UD:s app resklar gör det enklare att hålla koll på vad som gäller på ditt resmål.

OBS! På grund av semesterledigheter tar vi varken emot nya bokningar eller svarar på frågor om gällande bokningar under perioden 3 juli –14 augusti 2023.

DHR äger två lägenheter för uthyrning till medlemmar på tillgängliga kurhotellet Mar y Sol i Los Christianos på Teneriffas södra spets.

Mar y Sol har pool med lift och är beläget endast 350 meter från strandpromenaden.
Den omkringliggande terrängen är kuperad vilket gör det lämpligt att använda medhavd elrullstol eller dylikt. Teknisk utrustning finns även att hyra av hotellet/LeRo.

Lägenheterna

Stora lägenhet Nr 2335; 2-rumslägenhet på våning 3 av 3 med fyra bäddar fördelade på två reglerbara sängar i sovrummet samt bäddsoffa (totalt bäddmått 140 cm) med två bäddar i vardags-/allrummet. Lägenheten har öppen planlösning mot köksdelen.

Lilla lägenhet Nr 2325; 1-rumslägenhet på våning 3 av 4 med två bäddar i bäddsoffa (totalt bäddmått 140 cm) i vardags-/allrummet. Lägenheten har öppen planlösning mot köksdelen. Denna lägenhet kan upplevas vara trängre för användare av rullstol.

Båda lägenheterna har balkong samt är utrustade med normal köksutrustning. I den större lägenheten, nr 2335, finns utöver kylskåp och kokplattor även mikrovågsugn. Säkerhetsbox finns i båda lägenheterna vilken rekommenderas att man använder vid all förvaring av värdesaker.

Personlift samt duschstol finns att låna i DHR:s regi på plats genom kontakt med vår tillsynsman Leif Jansson, tel +34 67 04 83 389. Kontakta gärna Leif innan avresa för att möjliggöra att det som önskas finns på plats vid ankomst.

Priser och bokning

Lägenhet 2335
1 pers 3 500:-
2 pers 4 300:-
3 pers 5 000:-
4 pers 5 500:-

Lägenhet 2325
1 pers 3 000:-
2 pers 3 800:-

Priser gällande för bokning perioden 1 maj 2011 och framåt och avser endast uthyrning av lägenheterna.

Frågor om resor, måltider, hjälpmedel utöver ovan nämnda, behandlingar etc. besvaras eller bokas ej via DHR.

Avbokningsregler

Av bokningens totala kostnad räknas 500 kronor som bokningsavgift. Den återbetalas inte vid eventuell avbokning.

Minst 30 dagar innan avresa återbetalas hela beloppet för boendet, exklusive bokningsavgift.

Vid avbokning senare än 30 dagar före avresa sker ingen återbetalning.

Om avbokning sker på grund av sjukdom senare än 30 dagar före avresa sker ingen återbetalning från DHR. Det är därför viktigt att du i samband med bokning kontrollera med ditt försäkringsbolag att du har hemförsäkring med reseförsäkringsskydd med avbeställningsskydd.

Övrigt att tänka på

Om några frågor eller problem uppkommer under vistelsen eller om något skulle gå sönder/saknas av inventarierna i lägenheterna, uppskattas om gästen så snart som möjligt meddelar DHR detta. I första hand under vistelsen via tillsynsman Leif Jansson, tel +34 67 04 83 389.

För frågor/synpunkter angående lägenheterna och vistelsen där går det också alltid bra att kontakta DHRs förbundskansli på mejladress: [email protected]

Vår önskan är att alla som hyr förbundets lägenheter ska få en så fin upplevelse som möjligt och vi vill självfallet åtgärda, om något av ovanstående skulle vara aktuellt, så snart som möjligt – för alla gästers bästa.

Kontaktuppgifter

Virginia Andersson tel: 08-685 80 33

Rani Ahmed tel: 08- 685 80 01

(OBS! för nya bokningar gäller endast kontakt via telefon.)

OBS! På grund av semesterledigheter tar vi varken emot nya bokningar eller svarar på frågor om gällande bokningar under perioden 3 juli –14 augusti 2023.

Leif Jansson, tillsynsman Teneriffa, tel: +34 67 04 83 389

LeRo, hyra hjälpmedel Teneriffa, tel: +34 922 750 289

Mar y Sol, kurhotell Teneriffa